Halver cherrytomater og vend dem i 1 tsk olivenolie og lidt salt. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir og bag i 20-25 minutter ved 200°C varmluft.
Skær squash i ½ cm tykker strimler og pensl dem med 1 tsk olivenolie. Drys med salt og peber.
Skær peberfrugt i store stykker og vend i lidt olivenolie.
Grill squash og peberfrugter på en grill (eller en pande) i 3 min på hver side, til de har fået pæne grillstriber men stadig har bid.
Dressing: Blend basilikum med olie, citronsaft og lidt salt og peber
Læg feldsalat og fintsnittet spidskål i bunden og top med de grillede squash og peberfrugter. Riv mozzarella i mundrette stykker over salaten og dryp med basilikum dressing. Drys med lidt friskkværnet peber og gerne noget knas, som er ristet på en tør pande.