Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
Lækre pølsebrød
Forb. tid
1
time
time
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
1
time
time
15
minutter
minutter
Servings
16
stk
Ingredients
1
kg
hvedemel
1/2
l
vand
25
g
gær
3
spsk
sukker
1
tsk
salt
1
æg
75
g
smør
(smeltet)
Instructions
Opløs gæren i lunkent vand
Tilsæt mel lidt efter lidt. Når ca. halvdelen af melet er tilsat æltes salt, sukker, æg og smeltet smør i.
Tilsæt resten af melet, ælt dejen godt igennem og lad den hæve lunt i 15-20 minutter.
Form 16 pølsebrød og lad dem hæve lunt under et viskestykke i 30 minutter.
Bag pølsebrødene ved 200°C
i 12-14 min til de er lysebrune.