Endnu en dejlig sommerret. Jeg fandt ved et tilfælde den røde spidskål. Sammen med en hvid spidskål giver den et lækkert og indbydende farvespil. Spidskålssalaten er perfekt tilbehør til grillmaden og en god erstatning for coleslaw. Hurtigt, nemt og lækkert.
Spidskålssalat
Ingredienser
- 1/2 rødt spidskål
- 1/2 hvidt spidskål
- 1 bakke rucula
- 1 1/2 dl creme fraiche 18%
- 1 spsk dijonsennep
- Saft af 1/2 citron
- 2 spsk olivenolie
- 1 lille bundt purløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Snit spidskålen fint og bland med rucula salaten.
- Bland Creme Fraiche med sennep, citronsaft, olivenolie, purløg, salt og friskkværnet peber.
- Bland dressingen i salaten.
Hvis du laver denne opskrift, så fortæl mig om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og tag mig på Instagram med #6pm_dk