Den nemmeste opskrift på sprøde ristede løg. Perfekt til en hotdog, en burger eller et stykke smørrebrød.
Jeg har prøvet en del forskellige opskrifter på ristede løg, og de her ristede løg vinder både på nemhed og smag.
Prøv også denne lækre opskrift på hjemmebagte pølsebrød:
Hvis jeg har været til forudseende eller hvis jeg er super entusiastisk på dagen, så er der også hjemmelavet ketchup til hotdog’en:
Ristede løg
Ingredienser
- 2 løg
- 2 spsk mel
- 2 dl rapsolie
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Pil løg og skær dem i ringe.
- Varm olien op i en pande og skru ned til middel varme.
- Vend løgene i melet og sigt overskydende melet fra med en sigte, inden de kommer i panden.
- Kom løgene i olien af flere omgange, så de ligger adskilt. Lad dem stege langsomt til de er gyldenbrune. Olien skal bare lige boble en smule.
- Løgene skal op lidt før, de ser færdige ud. Læg dem forsigtigt på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af. Drys med lidt groft salt.
- De ristede løg kan opbevares i lufttæt beholder.
Hvis du vælger at lave denne opskrift, så fortæl mig gerne om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og “tag” mig på Instagram med #6pm_dk