Pasta con ricotta e pomodorini

Eller pastaย med ricotta og cherrytomater – og lidt kylling. Igen en italiensk ret, der med simple og lรฆkre ingredienser bare fรฅr det til at smage fantastisk.ย Dette var egentlig en opskrift fra mit favorit madblad, som skulle prรธves, menย jeg manglede opskriften, sรฅ i stedet blev det en blanding af de forskellige ingredienser og hvad der ellers var i kรธleskabet. Jeg har nok ikke ramt sรฅ langt ved siden af, for resultatet blev en lรฆkker og frisk pastaret.ย Det er nu en af konensย nye livretter;ย stรธrre ros gives ikke!

Pasta con ricotta e pomodorini

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter

Ingredienser

  • 2 kyllingefileter
  • 1 bk cherrytomater
  • 2 gulerรธdder
  • 2 fed hvidlรธg
  • 1 spsk frisk timian eller 1 tsk tรธrret
  • 1 spsk frisk oregano eller 1 tsk tรธrret
  • Salt og friskkvรฆrnet peber
  • Olivenolie
  • 400 g frisk pasta
  • 1 bรฆger ricotta
  • 1 lille glas kapers
  • Basilikum
  • Parmesan

Sรฅdan gรธr du

  • Tรฆnd ovnen pรฅ 200ยฐSkrรฆl gulerรธdderne og skรฆr dem i skrรฅ skiver. Hak hvidlรธg og krydderier. Lรฆg kyllingefileterne i et smurt ovnfast fad sammen med de skyllede cherrytomater (gerne med stilk), gulerรธdder og hvidlรธg. Drys med krydderier og salt og peber. Steg i 1 time ved 200ยฐC.
  • Kog den friske pasta al dente. Skรฆr den fรฆrdige kylling i skiver.
  • Hรฆld den varme pasta i en stor skรฅl og vend tomater, gulerรธdder og kylling i. Lรฆg 6 spsk ricotta i pastaen. Pynt med et par skefulde kapers og revet basilikum.

 

Hvis du laver denne opskrift, sรฅ fortรฆl mig om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og tag mig pรฅ Instagram med #6pm_dk

ricotta1

ricotta2

Har du spรธrgsmรฅl eller en kommentar? Sรฅ vil jeg blive glad for at hรธre fra dig.