Denne løgkompot består af en god kombination af snaps og forskellige løg, og den passer perfekt til en god stærk ost.
Jeg laver gerne løgkompot, når jeg serverer et ostebord til venner. Så er der altid en god lagret ost eller en blåskimmel, hvor kompot’en kommer til sin ret. Sammen med lidt sødt, som nødder i honning, kan selv en ost, der normalt er for stærk til mig, smage rigtig godt.
Løgkompot med snaps
Ingredienser
- 3 rødløg
- 1 bdt forårsløg
- 2 spsk honning
- 1 tsk hele sorte peberkorn
- 1 citron
- 4 spsk snaps
Sådan gør du
- Snit rødløg i tynde både og forårsløg i tynde strimler på ca 3 cm.
- Kom løgene i en lille gryde med honning, peberkorn, revet skal fra citronen og ca. 2 tsk citronsaft. Kog det for svag varme i et par minutter under let omrøring.
- Hæld blandingen i en skål og vend snaps i. Lad det trække i køleskabet i 30 minutter.
Hvis du vælger at lave denne opskrift, så fortæl mig gerne om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og “tag” mig på Instagram med #6pm_dk