Jeg faldt over denne friske, nemme og gode kålslaw, som passer rigtig godt til både Pulled Pork burgeren og sommerbordets grillmad. Agurkerne giver en dejlig sprødhed og friskhed til kålen og det er et godt alternativ til almindelig coleslaw.
Jeg er tosset med spidskål, men alle de andre kåltyper går også fint i denne slaw.
Kålslaw
Antal 4 personer
Ingredienser
- ½ spidskål, hvidkål, rødkål eller grønkål
- 100 g drueagurker
- 2 stilke selleri
- 3 spsk lys vineddike
- 1 spsk sukker
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Snit kålen fint. Skær agurkerne og selleri i små stykker.
- Bland eddike, sukker og salt og bland det godt med kålen.
- Lad kålslaw'en trække i 30 minutter i køleskabet.
Hvis du laver denne opskrift, så fortæl mig om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og tag mig på Instagram med #6pm_dk