Avocado salat med parmesan og parmaskinke

Avocado & parmaskinke salat

Avocado, italiensk parmaskinke, pinjekerner og babyspinat. Opskriften pรฅ en simpel men velsmagende salat, der er god bรฅde som frokostret og som tilbehรธr til aftensmaden – eller bare som en god salat med et kรธligt glas hvidvin til.

 

Avocado og parmaskinke salat

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke parmaskinke*
  • 50 g pinjekerner
  • 1 spsk balsamico
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og friskkvรฆrnet peber
  • 4 avocado
  • 100 g babyspinat
  • 50 g parmasan

Sรฅdan gรธr du

  • Rist pinjekerner let pรฅ en tรธr pande.
  • Skรฆr parmaskinken i mindre stykker.
  • Bland eddike, olie og salt og peber.
  • Fjern sten og skal fra avocadoerne og skรฆr dem i mundrette stykker.
  • Skyl babyspinat og anret med avocado, parmaskinke og dressingen. Krydr eventuelt med lidt ekstra havsalt og friskkvรฆrnet peber. Pynt til sidst med parmasan i tynde skiver (brug kartoffelskrรฆlleren).

Noter

*Jamie bruger sprรธdstegt pancetta i denne ret. Det giver en dejlig sprรธd og lidt mere salt smag.ย 

 

Opskriften er inspireret af Jamie Oliver, som endnu engang med simple men lรฆkre ingredienser har skabt en ret, der er nem at lave, ser godt ud og smager godt.

Hvis du laver denne opskrift, sรฅ fortรฆl mig om det! Skriv en kommentar nedenfor eller tag et billede og tag mig pรฅย Instagramย med #6pm_dk

Har du spรธrgsmรฅl eller en kommentar? Sรฅ vil jeg blive glad for at hรธre fra dig.